ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פירסם את פרטיה של חברתו לשעבר כנותנת שירותי עיסוי

צילום אילוסטרציה
Sunday December 4, 2022

עליבות נפש: תושב נהריה, בן 32, שהכיר צעירה מקריית ביאליק, שדחתה את חיזוריו, פירסם ברשת הטלגרם את פרטי ההתקשרות עימה, תוך ציון, שהיא מעניקה שירותי עיסוי. בעקבת הפרסום, התקשרו לפחות 4 גברים למספר כדי לקבל עיסוי. כך עולה מכתב האישום שהוגש בבית משפט השלום בקריות, נגד הנאשם מנהריה.

מכתב האישום עולה, כי הצעירה מקריית ביאליק, הכירה את הנאשם ברשת האינסטגרם. השניים החליפו מסרים והצעירה אף מסרה לנאשם את מספר הטלפון שלה. בשלב מסוים החליטה הצעירה, שהקשר אינו מתאים לה והודיעה על כך לנאשם.

מכתב האישום עולה, כי הנאשם לא קיבל את הסירוב שלה ושלח לצעירה הודעות בנוסח: “עלובה ופרחה של האינסטגרם”. הנאשם גם ניסה לצלצל אליה ולא רצה להשלים עם ההחלטה, כי הקשר אינו מתאים לה.

הנאשם הוסיף תגובות מעליבות לתמונות שהצעירה פירסמה ברשת, ואף לא הסתפק בכך: הוא פירסם בקבוצה ברשת הטלגרם, בקבוצה בשם “ללא צנזורה” את פרטי הקשר של הצעירה, כולל מספר הטלפון, לצורך “קבלת שירותי עיסוי”, זאת בהסתמך על פרסום קודם בקבוצה בה נרשם: “I need a girl that make me cum”. בעקבות ההודעה, קיבלה הצעירה שורה של הודעות מגברים אנונימיים.

לשכת התביעות זבולון, שהגישה את כתב האישום, מייחסת לצעיר עבירה של הטרדה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר