י"ד חשון התשפ"ז, 25/10/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

“מנו ספנות” חילצו משפחה שנתקעה בכרתים

ב"קראון איריס", 11 קומות, 2000 נוסעים, 750 חדרים, 650 אנשי צוות ופעילות סביב השעון. צילום: מנו ספנות.
Thursday August 8, 2024

כל ישראל ערבים זה לזה: משפחה ישראלית, זוג הורים ושני ילדים קטנים, שנותרו בכרתים בסיום חופשתם, לאחר שטיסתם לארץ בוטלה, גילו תושייה רבה, אשר הביאה אותם לאוניית הפאר “קראון איריס”, אשר החזירה אותם לנמל חיפה.

משפחת לוי, יצאה לחופשה שתוכננה לפני זמן רב בכרתים, שם שהו שבוע במלון. כשרצו לחזור ארצה התברר להם, כי החברה הזרה שעמה היו אמורים לטוס לנתב”ג, ביטלה את טיסתה לישראל. הניסיונות שלהם לפנות לסוכנות שבה רכשו את כרטיסי הטיסה לא עזרה והם נותרו אובדי עצות.

אם המשפחה, יפעת לוי, מנהלת השיווק וקשרי חוץ במוזיאוני חיפה, נזכרה, כי בעת שהותם בכרתים, הם ראו בנמל אגיוס ניקולאוס את האוניה “קראון איריס” של מנו ספנות. יפעת התקשרה במסנג’ר למוקד “מנו ספנות” ולדבריה, “תוך דקות ספורות חזר אליי נציג החברה והציע לסייע לי”.

כידוע, חברות הקרוז מנועות מהעלאת נוסעים בנמלי היעד, אבל לדבריה, “ממש תוך עשר דקות, אחרי ששלחתי את צילומי הדרכונים, הנציג של “מנו ספנות” סידר את האישור מהשלטונות בישראל ובכרתים, והודיע לנו, שהאונייה תאסוף אותנו למחרת, בנמל של אגיוס ניקולאוס”.

“ההפלגה לישראל הייתה מהנה מאוד ובמיוחד, היחס והשרות תאמו לסטנדרטים של חוץ לארץ. אני חייבת להודות על העזרה והיחס המעולה שקיבלנו ותודה לכל הצוות שסייע לנו לחזור לארץ. השירות, האחריות היעילות היו מעבר למצופה”, אמרה יפעת לוי, כשירדה עם משפחתה בנמל חיפה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר