ז' שבט התשפ"ה, 05/02/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

עליית מחירי הדירות בקריית ביאליק מהגבוהות בארץ

עליית מחירי הדירות בקריית ביאליק, מצביעה על חוסנה של העיר, אשר רבים מבקשים להתגורר בה. שכונת אפקה. צילום אתר בנייה בשכונה, מתוך רשתות חברתיות, לפי ס' 27א'.
Tuesday December 31, 2024

מקום בצמרת: עליות מחירי הדירות בקריית ביאליק ובקריית אתא, היו בין הגבוהות בארץ במהלך שנת 2024. קריית ביאליק תופסת את המקום השלישי, ברשימת הערים בהם מחירי הדירות עלו בצורה חדה וקריית אתא נמצאת במקום החמישי. כך עולה מסיכום שנת נדל”ן, שפרסם אתר מדלן, בהסתמך על עסקאות אמת שדווחו לרשות המיסים. מאחר והחוק מתיר עיכוב של כחודשיים בדיווח, הנתונים הסופיים עבור נובמבר-דצמבר עשויים עוד להשתנות מעט. הנתונים נבדקים, מעובדים ומטויבים על ידי מחלקת המחקר של מדלן.

האנליסטים של מדלן, בדקו מה קרה השנה למחירי דירות 4 חדרים (חדשות ויד שנייה), ומצאו מהן הערים בהן חלה עליית המחירים הגדולה ביותר, והערים בהן נרשמה דווקא ירידת מחירים, או עליית המחירים הקטנה ביותר. הבדיקה נעשה לגביי מחירי דירות 4 חדרים. שתי ערים מהקריות תפסו מקום בחמישייה הראשונה בקטגוריה זו:

במקום השלישי, קריית ביאליק עם עלייה של 20.18%, כשהמחיר המשוקלל של דירה עמד בשנת 2024 על 1.775 מיליון שקל, לעומת 1.477 מיליון שקלים בשנת 2023.

במקום החמישי, קריית אתא עם שיעור עלייה של כ-18.59%, כשהמחיר המשוקלל עמד על 1.512 מיליון שקלים, לעומת 1.275 מיליון שקלים בשנת 2023.

את העשירייה הראשונה סוגרת העיר חיפה, עם שיעור עלייה של כ-12%, כשהמחיר המשוקלל עמד על 1.848 מיליון שקלים בשנת 2024, לעומת 1.65 מיליון שקלים בשנת 2023.

 

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments