כ"ד סיון התשפ"ה, 20/06/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פרצה לבתי כנסת בקריות וגנבה קופות צדקה

הנאשמת התמחתה בגניבת קופות צדקה ולחובתה 16 תיקי חקירה פתוחים. צילום: קופות צדקה מבתי כנסת.
Sunday June 15, 2025

עבריינית מדופלמת: בית משפט השלום בחיפה, האריך אתמול (ראשון) ביומיים, את מעצרה של תושבת מעלות, בת 39, בגין פריצה לשלושה בתי כנסת בקריית אתא וגניבת קופות צדקה. במהלך הדיון התברר, כי נכון לעכשיו, ישנם 16 תיקי חקירה פתוחים נגד החשודה, בגין עבירות שביצעה במספר מקומות בצפון.

את הפריצות לבתי הכנסת ביצעה החשודה, יחד עם אדם נוסף, במהלך חודש מאי ותחילת חודש יוני, בשלושה מקרים שונים. המשטרה ייחסה לחשודה עבירות של התפרצות למקום תפילה, לצורך ביצוע עבירה וגניבה, וביקשה להאריך את מעצרה ב-8 ימים.

בדיון שנערך אתמול, ביקשה עורכת הדין אוריאן בן מוחא, מהסנגוריה הציבורית, לשחרר את החשודה ממעצר, לאחר שמעצרה כבר הוארך שלושה פעמים בעבר. לדבריה, פני החשודה נחשפו במצלמות האבטחה, היא קשרה את עצמה לעבירות, הוגש נגדה כתב אישום בגין תיק אחר, ואין כל הצדקה להאריך שוב את מעצרה. לדבריה, העבירות שביצעה החשודה הן עבירות עוני וחלק מהתיקים נסגרו.

השופטת סימי פלג קימלוב, קבעה בהחלטתה, כי ההגנה לא הציגה חלופת מעצר ולא מפקחים כלשהם, ולאור זאת האריכה את מעצרה בעוד יומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments