כ"ג חשון התשפ"ו, 14/11/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

גנבה פעמיים עגלות עם מוצרים מ”יוחננוף” בחוצות המפרץ

לנאשמת היו עיניים גדולות, מילאה את העגלה במוצרים באלפי שקלים, תוך ניסיון לעשות "עוקץ". בפעם השנייה היא נתפסה. סניף יוחננוף חוצות המפרץ. צילום: רשתות חברתיות לפי ס' 27א'.
Wednesday November 12, 2025

חזרה למקום הפשע: לשכת התביעות זבולון, הגישה לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושבת קריית אתא, בת 36, שיצאה פעמיים מסניף סופר יוחננוף בחוצות המפרץ, עם עגלות מלאות מוצרים מבלי לשלם, ובפעם השנייה נעצרה בידי קב”ט המקום.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 24 לאוגוסט 2022, בשעות הצהריים, הגיעה הנאשמת לסניף עם אדם נוסף. היא נכנסה פנימה, מילאה את העגלה במוצרים והותירה אותה ליד קו הקופות. אחר כך יצאה מהסניף, מצאה קבלה שקונה אחר זרק וחזרה לעגלה. מיד לאחר מכן יצאה הנאשמת מהסניף מבלי לשלם, כשהיא אוחזת בידיה את הקבלה. לצורך הטעיה, היא הותירה את העגלה מחוץ לסניף ושוחחה עם השומר בפתח בית העסק, תוך שהיא מנופפת בידה עם הקבלה. אחר כך נכנסה חזרה לסניף, יצאה שוב עם האדם השני, ועזבה את המקום עם העגלה.

בתאריך 8 לספטמבר 2022, בשעות אחה”צ, הגיעה הנאשמת לאותו סניף, מילאה עגלה במוצרים בשווי 3.794 שקלים, עברה את קו הקופות מבלי לשלם ויצאה מהסניף. בפתח הסניף היא נעצרה בידי קב”ט החנות.

בגין כל אחד מהמקרים הוגש נגדה כתב אישום נפרד, עם סעיף של גניבה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments