כ"ט טבת התשפ"ו, 18/01/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נתן אגרוף לפניה של בת זוגו ונעצר ליומיים

החשוד איבד את הצפון ונתן מכת אגרוף בפרצופה של בת זוגו, שנזקקה לטיפול רפואי. צילום: Freepik, לפי ס' 27א' לזכויות יוצרים.
Sunday January 18, 2026

אלימות במשפחה: בית משפט השלום בחיפה, האריך ביומיים את מעצרו של תושב קריית ביאליק, בן 34, שנעצר בחשד, כי הכניס אגרוף לפניה של בת זוגו.

מבקשת המעצר עולה, כי המקרה אירע בדירת בני הזוג וכי למתלוננת נגרמו חבלות עקב התקיפה. המשטרה ייחסה לחשוד, עבירת תקיפה הגורמת לחבלה של ממש בבן זוג, וביקשה להאריך את מעצרו ב-7 ימים נוספים.

במהלך הדיון הציג נציג המשטרה, עו”ד איאד מוראד לבית המשפט, תמונה בה רואים את החבלה, שגרם החשוד לבת הזוג. הוא ציין, כי החשוד נתן אגרוף לפניה של המתלוננת, ועדיין לא ברור, אם היא נזקקה לטיפול רפואי. בתשובה לשאלת סנגורו של החשוד, עו”ד יגאל טרובמן, מהסניגוריה הציבורית, ציין נציג המשטרה, כי היו עדים לאירוע.

במהלך הדיון סיכמו הצדדים על הארכת מעצר של יומיים, והשופט וויליאם חאמד, האריך את מעצר החשוד כמוסכם, לאחר ששוכנע, כי קיים חשד סביר, כי החשוד ביצע את העבירה המיוחסת לו.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments