כ"ה אייר התשפ"ו, 12/05/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

ניסה למנוע מבנו להעיד נגדו ואיים על התובעת

האב דיבר אל לבו של בנו, כדי שלא יעיד נגדו במשפט, כל זאת בנוכחות התובעת המשטרתית. עכשיו הוא יעמוד לדין במשפט נוסף עם 3 סעיפי אשמה. צילום ארכיון: רשתות חברתיות, לפי ס' 27א'.
Tuesday May 12, 2026

לא סופר אף אחד: לשכת התביעות עכו, הגישה לבית משפט השלום בעיר, כתב אישום נגד תושב עכו, בן 47, בגין איומים כלפיי תובעת משטרתית וניסיון למנוע מבנו להעיד נגדו.

מכתב האישום עולה, כי בחודש אפריל השנה, התנהל הליך פלילי נגד הנאשם, אותו ניהלה התובעת המשטרתית א’. בתאריך 29 לאפריל, בשעה 11.00, זומן בנו של הנאשם לבית המשפט למסור עדות מטעם התביעה. לפני הדיון נפגשה התובעת עם העד כדי להכין אותו לעדות. לאחר סיום המפגש נשארו השניים לשבת מחוץ לאולם בית המשפט.

בסביבות השעה 11.48 הגיע הנאשם לבית המשפט, ראה את בנו והתיישב לידו. האב פנה לבנו ואמר לו: “אתה לא מעיד, אין להם כלום … כל מה שאתה הולך נגדי, אתה תפגע באבא ובפרנסה שלו… כל מה שתעשה, לא תקבל כסף מאבא”, זאת בכוונה לגרום לו, שלא יעיד נגדו.

התובעת שמעה את הנאשם ואמרה לו, שאסור לו לדבר עם העד. בתגובה צעק הנאשם לעברה, קילל אותה ואיים עליה, תוך הנפת ידיים כשאמר: “מי את בכלל, שתגידי לילד להתרחק מאבא… מי את חושבת שאת, אין לך זכות להגיד לי, ליד הבן שלי, להתרחק מהבן שלי, כוס אוחתק”.

התובעת, נסערת מדברי הנאשם, נכנסה לאולם הדיונים כדי לעדכן את בית המשפט, על ההתפתחות מחוץ לאולם. הנאשם בתגובה: “חכי חכי, אני אראה לך”. הנאשם נכנס אחר התובעת לתוך אולם בית המשפט ולמרות שהשופטת כבר הייתה במקום, הוא המשיך לאיים תוך הנפת ידיים. התובעת יצאה מהאולם כדי להזעיק את אנשי משמר בית המשפט, והנאשם יצא אחריה, תוך צעקות ונפנוף ידיים ולאחר מכן חזר לתוך האולם.

המאבטחים, שהם עובדי ציבור, הגיעו בריצה לאולם, ניגשו לנאשם וביקשו ממנו לצאת מהאולם. הוא סירב והוצא בהמשך תוך שימוש בכוח, בעוד הנאשם מתנגד וצועק לעברם “תמותו”.

כתב האישום נגדו כולל שלושה סעיפים: איומים, הדחה בעדות והפרעה לעובד ציבור.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments