י"א סיון התשפ"ו, 27/05/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

בעט בבטנה של חברתו שרצתה לעשות הפלה

מהרגע שהחברה ביקשה לעשות הפלה, התעצבן עליה בן הזוג, בעט בבטנה ואיים על חייה. צילום: פריפיק, לפי ס' 27א'.
Wednesday May 27, 2026

תקיפה חמורה: לשכת התביעות זבולון, הגישה לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב חיפה, בן 34, בגין תקיפה חמורה של חברתו בהיריון, בעת ששניהם התגוררו ברחוב עופרה חזה בקריית מוצקין.

מכתב האישום עולה, כי הנאשם והמתלוננת היו בני זוג במשך חודש וחצי, והאישה הייתה בהיריון מהנאשם.

בתאריך 5 לנובמבר 2024, בשעות אחה”צ, התגלע ויכוח בין השניים, באשר לרצון האישה לעבור הפלה. הנאשם התרגז, האשים אותה שהיא רוצחת ילדים, איים לפגוע בה ולרצוח אותה ואת הילדים שלה, תוך שאמר לה, שאם תעשה הפלה הוא יהרוג אותה.

מיד לאחר מכן, עבר הנאשם לפעולות: הוא משך בשיער ראשה של האישה, דחף אותה על המיטה עד שנפלה, וכאשר הייתה שרועה על המיטה, בעט בה בבטנה. בהמשך הוא לקח את מפתחות האופנוע ומפתחות הדירה, השייכים לאישה, נטל מתיקה 1000 שקלים וכן את מפתחות רכבה ונמלט באמצעות הרכב מהמקום, ללא אישורה. כתוצאה ממעשי הנאשם, נגרמו למתלוננת חבלות של ממש.

כתב האישום נגדו כולל 4 סעיפים: תקיפה הגורמת לחבלה של ממש בבן זוג, איומים, גניבה, ושימוש ברכב ללא רשות.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments