ט"ז אב התשפ"ו, 30/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

כתוצאה ממה עלו באש מחסן ושני מבני מגורים בחיפה?

האש הגיעה עד חמישה מטר לגובה. 4 דיירים חולצו בשלום מהשריפה בחיפה. צילום: דוברות שירותי כבאות והצלה, מחוז חוף.
Thursday July 30, 2026

בודקים סיבה: חוקרי השריפות של שירותי כבאות והצלה מחוז חוף, ממשיכים לבדוק את נסיבות פרוץ האש במחסן ובמבנה מגורים, ברחוב אבן סינא, בשכונת הדר בחיפה. החקירה הראשונית, לא הצביעה על כיוון פלילי, אך גם לא נמסרה הודעה, ממה החלה השריפה.

שמונה צוותי כיבוי מתחנת חיפה, הוזנקו בשעות הבוקר המוקדמות אתמול, לטפל בשריפה שפרצה ברחוב אבן סינא.

מפקד תחנת חיפה, טפסר משנה קובי מזרחי: “הכוחות הגיעו במהירות למקום והבחינו, כי מדובר במטען אש גדול, שכבר תופס מבני מגורים סמוכים. לאור ההבנה, שהאירוע מתפתח, הוזנקו כוחות גדולים, שפעלו במספר מאמצים: חילוץ לכודים, סריקות אחר נפגעים וכיבוי מוקד הבעירה”.

לאחר פעולות מאומצות, כולל חילוץ לכודים והתמודדות עם להבות בגובה של חמישה מטרים, הושגה שליטה באש..בסך הכול חולצו ארבעה דיירים ללא פגע ולאחר בדיקה על ידי גורמי הרפואה, הם סירבו להתפנות להמשך טיפול. יצוין, כי שוטרי תחנת חיפה, שהוזנקו למקום, סייעו בסגירת הזירה והכוונת התנועה לצירים חלופיים.

כאמור, נסיבות האירוע עדיין נבדקות וטרם נמסרה הודעה, ממה התלקחה האש.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר