ז' תשרי התשפ"ז, 18/09/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פוחדת מאדם שהשתחרר מהכלא ומטריד אותה

גבר סדיסט: אדם אלים חסר תקנה. פגע בבת זוגו בנוסח "התפוז המכני". עכשיו הוא עומד לדין עם 7 כתבי אישום. צילום: משטרת ישראל, לפי ס' 27א'.
Tuesday August 4, 2026

פחד ממשי: תושבת קריית אתא, בת 39, פנתה לבית משפט השלום בקריות, בבקשה להוציא צו למניעת הטרדה מאיימת, נגד תושב נשר, בן 44, אסיר משוחרר, שלטענתה מטריד אותה כבר 15 שנים.

המתלוננת ציינה, כי בעבר הוציאה צו הרחקה נגד אותו אדם, אך לאחרונה הוא השתחרר מהכלא ולכן היא פוחדת להיות עימו באותו מקום. לדבריה, “לפני חודש לערך הוא השתחרר ממאסר, חזר להטריד אותי בטלפון, הוא אובססיבי מאוד, ואתמול הגיע למקום עבודתי. הוא ביקש להיכנס, אך השומר לא נענה לבקשתו ואני הזמנתי משטרה. הבן אדם היה בכלא, הוא מסוכן מאוד, אני חוששת מאוד מאוד. זה נמשך כך כבר 15 שנה, כל פעם הוא מטריד אותי מחדש”.

המתלוננת ביקשה מבית המשפט, שלא תזמין אותה ואותו לדיון ביחד בו זמנית, “אני פוחדת וחוששת, סובלת מחרדות קשות עקב כך”.

בית המשפט יקיים דיון בבקשה בהמשך השבוע.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר