חיפה מדממת: נער בן 17 מאושפז בבית החולים רמב”ם במצב קשה, לאחר שנדקר באירוע אלימות בחיפה. להערכת המשטרה הרקע לאירוע פלילי.
אתמול בשעה 04:53 לפנות בוקר, התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א, על נער שנפצע ברחוב מור, בשכונת כבביר בחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד”א הוזנקו למקום והעניקו לפצוע טיפול רפואי ראשוני, ולאחר מכן פינו לבית החולים כשהוא מעורפל הכרה עם פציעות חודרות.
פרמדיק מד”א אופק פרץ, וחובש בכיר במד”א מלקה קבדה, סיפרו: “ראינו את הנער כשהוא מעורפל הכרה וסובל מפציעות חודרות קשות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה”.
שוטרי תחנת חיפה הוזנקו גם הם למקום והחלו בביצוע פעולות חקירה, כולל איסוף ממצאים וביצוע סריקות. גם חוקרי הזיהוי הפלילי הגיעו למקום האירוע ובדקו את הזירה. מלשכת דובר מחוז חוף של המשטרה נמסר: “הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי. נסיבות המקרה נבדקות”.
