מי תקף את מי: אין הרבה כבוד אצל משפחה מקריית מוצקין. אב ובתו, תושבי העיר, נעצרו בסוף השבוע ומעצרם הוארך אתמול (ראשון), בחשד לתקיפות הדדיות, כאשר כל צד טוען, שהשני הוא זה שאשם באירוע.
מבקשת המעצר עולה, כי האירוע הקשה התרחש בדירת המשפחה, בסימטת שביל הגפן בקרית מוצקין. בעוד האב, בן 59, טען כי הבת תקפה ודקרה אותו עם סכין בבטנו מספר פעמים, בתו, בת ה-30 טענה, כי האב הוא זה שתקף אותה וגרם לה לחבלות. הבת גם טענה, שאביה היה שיכור וכי היא לקחה סכין כדי להגן על עצמה והאב נפצע בידיו, תוך שניסה להוציא מידיה את הסכין.
השניים נעצרו ביום שישי ומעצרם הוארך עד יום ראשון. אתמול הם הובאו שוב לבית המשפט, והשופטת אלואז ערורה-אבדאלחלים קבעה, שיש חשד סביר נגד שני החשודים וגם קיימות עילות מעצר לגביי שניהם. השופטת החליטה כי האב ובתו יישארו במעצר עוד 48 שעות, על מנת לאפשר למשטרה לסיים את החקירה.
