י"ג שבט התשפ"ו, 31/01/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

ממחר איסור מוחלט על טלפונים חכמים בבתי הספר היסודיים

החל ממחר יאסר בבתי הספר היסודיים במדינה, על שימוש בטלפונים חכמים, במהלך יום הלימודים. צילום: פריפיק, לפי ס' 27א'.
Wednesday January 28, 2026

הוראה גורפת: על פי הודעת משרד החינוך, החל ממחר (שני), ייאסר השימוש בטלפונים חכמים בבתי הספר היסודיים, הן במהלך השיעורים והן בהפסקות.

על פי ההנחיה, המכשירים יישארו כבויים בתוך התיקים לאורך יום הלימודים, למעט שימוש לימודי, שיאושר מראש על ידי הצוות החינוכי. ההוראה תיכנס לתוקף בתאריך 2 פברואר 2026.

יו”ר וועדת החינוך התרבות והספורט בכנסת, בירך על המהלך: “מדובר בהחלטה חשובה, שתייצר סביבה לימודית נקייה מהסחות דעת עבור התלמידים. אני קורא לשר החינוך יואב קיש, לבחון את קידום ההחלטה גם בבתי ספר על יסודיים, כדי להבטיח את מלוא הקשב, עבור התלמידים בכל שכבות הגיל במערכת החינוך”.

במשרד החינוך מציינים, כי המהלך נועד לשפר את האקלים החינוכי ולחזק את הריכוז והמעורבות של התלמידים במהלך יום הלימודים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments