א' סיון התשפ"ה, 28/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

ד”ר נוסבאום מקריית אתא: “אני מבקש למות בשקט”

המטרידה פועלת בשליחותו של אקס המתלוננת. בית משפט השלום בקריות, יצטרך לפתור את הפלונטר הלא רומנטי. צילום ארכיון.
Saturday April 16, 2022

דרמה בדיון משפטי: ד”ר נחום נוסבאום, פסיכותרפיסט תושב קרית אתא, בן 65, שנעצר בשבוע שעבר בחשד, כי ביצע מעשים מגונים בקטין, ביקש מעורכת דינו, לא להתווכח עם התובעת המשטרתי בדיון הנוסף להארכת מעצרו, אלא לחבק את בני משפחתו ו”למות בשקט”.

בפתח הדיון, שהתקיים ביום שישי, בבית משפט השלום בחיפה, ציינה עורכת הדין תמי אולמן, שמייצגת את החשוד: “אני אגיד דבר יוצא דופן. החשוד ביקש ממני לא להתווכח, הוא ביקש ממני לחבק ולנשק את בני משפחתו ולמות בשקט”.

השופטת נסרין עדוי-ח’דר, התירה לחשוד לחבק את בני משפחתו.

במהלך הדיון הגיש נציג המשטרה לבית המשפט, דו”ח סודי על התקדמות החקירה וציין, כי מאז המעצר, החשד נגד ד”ר נוסבאום רק התחזק. עו”ד אולמן ציינה, כי בשלב הזה היא מקבלת את בקשת החשוד, שלא לנהל דיון בבקשה המשטרה ולהסכים להארכת המעצר, אך ביקשה, כי החשוד יעבור בדיקה פסיכיאטרית.

השופטת קבעה בהחלטתה, כי החשוד יישאר במעצר עוד חמישה ימים, ובתקופה זו יעבור בדיקה אצל הפסיכיאטר המחוזי.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments