התנהלות בריונית: צעיר בן 30 מכרמיאל, שבילה במועדון “שקולה” בחיפה, נעצר בחשד כי תקף מאבטח ושוטר, בעת שהתבקש לעזוב את המקום.
האירוע היה בסוף השבוע, בשעות הלילה. אחד המבלים הפר את הסדר הציבורי במקום ומאבטח שראה את התנהגותו, ביקש ממנו לעזוב מיד את המועדון. בתגובה, תקף הבליין את המאבטח. בין הנוכחים בפאב באותה שעה היה גם שוטר, לבוש אזרחי, שנחלץ להגן על המאבטח, תוך שהוא מציג את עצמו כשוטר. על פי החשד, הצעיר מכרמיאל לא נרגע ותקף גם את השוטר. המאבטח נפצע ופונה לבית החולים רמב”ם בחיפה, לקבלת טיפול רפואי, כשהוא סובל מחבלות בפניו.
שוטרי תחנת חיפה שהוזנקו למקום, בעקבות דיווח על קטטה במועדון, עצרו את החשוד והביאו אותו לחקירה בתחנת המשטרה. החשוד הובא בפני שופט תורן, שהאריך את מעצרו למשך 3 ימים. חקירה המקרה נמשכת.
הרשם
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
