ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

בקשת פינוי לשוכרים שאינם משלמים כסף

לפני 12 שנים חתמו השוכרים על החוזה וסירבו לחדש את אותו מדי שנה. דרישות בעל הנכנס לפנות אותם, לא זוכות להתייחסות מצידם. בית המשפט יצטרך לפתור את הבעיה. צילום ארכיון.
Saturday December 30, 2023

עושים צחוק: בעל דירה מרחוב זבולון בקריית אתא, הגיש לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו פינוי נגד דיירים המתגוררים בדירתו, וזאת בשל הפרה בוטה של חוזה השכירות.

מהתביעה עולה, כי הדירה בת ארבעה חדרים, הושכרה בחודש מאי השנה, למשך שנה, תמורת תשלום של 3100 שקלים בחודש. לטענת בעל הדירה, השוכרים סיפרו לו, כי הם שכירים ומשתכרים ביחד 12 אלף שקלים בחודש, אך יש להם בעיות בחשבון הבנק, והתחייבו לשלם במזומן מידי חודש את שכר הדירה. לטענת התובע: “הנתבעים לא עמדו בהסכם והפרו חוזה הפרה בוטה ויסודית, בכך שלא עמדו בתשלום השכירות החודשי”.

מהתביעה עולה עוד, כי חבר של השוכרים שילם עבורם חודשיים שכירות ואילו אימו של השוכר, שמתגוררת איתם בדירה, שילמה עבור עוד חודש, באיחור של שלושה חודשים. לטענת בעל הדירה, נכון להגשת התביעה, עומד חובם של השוכרים בגין אי תשלום שכר דירה על 16.700 שקלים. המשכיר מבקש מבית המשפט, שיורה על פינוי מיידי של הדיירים מהנכס שלו.

טרם הוגש כתב הגנה בתיק.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר