גנב סדרתי: לשכת התביעות עכו, הגישה לבית משפט השלום בעיר, כתב אישום, הכולל שני אישומים שונים, נגד תושב חיפה, בן 36, בגין 2 עבירות רכוש בעכו. באחד המקרים ניסה הנאשם להיכנס לדירה, תוך שבירת דלת, כשבעלת הבית ישנה במקום.
מכתב האישום עולה, כי בתאריך 20 לנובמבר השנה, בשעה 05.00, שבר הנאשם חלון של רכב, שחנה בחניון ברחוב הפלמ”ח בעכו, וגנב מתוכו בגדים וטלפון נייד. כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של גניבה, פריצה לרכב במטרה לגנוב, והיזק לרכוש במזיד.
באותו היום, זמן קצר לפני כן, בשעה 04.40, נכנס הנאשם לבניין ברחוב אברהם בן שושן בעכו. הוא הגיע לאחת הדירות, הוריד את מפסק החשמל ולאחר מכן שבר עם אבן את מסגרת הדלת. הוא הכניס את היד דרך הפתח שנוצר, במטרה לפתוח את הדלת מבפנים. אותה שעה התעוררה מהרעש בעלת הדירה, הבחינה במעשה והחלה לצעוק, תוך שהיא מכה בידו של הנאשם. כשהמתלוננת איימה להזמין משטרה הנאשם נמלט.
באישום זה ישנן שתי עבירות: התפרצות למגורים לבצע עבירה והיזק לרכוש במזיד.
