ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב מוצקין חיבל ברכב חברתו לשעבר ותקף אותה

ויכוח בתוך המשפחה הוביל לכתב אישום נגד הבעל, הכולל ארבעה סעיפים. צילום: אילוסטרציה
Saturday July 2, 2022

אלימות דו צדדית: בית משפט השלום בחיפה, שיחרר למעצר בית, את תושב קריית מוצקין, בן 32, שנעצר בחשד כי חיבל ברכב של חברתו לשעבר ותקף אותה. במקביל, הגיש העצור תלונה נגד המתלוננת, בגין תקיפה.

מבקשת המעצר שהגישה המשטרה עולה, כי החשוד איים לפגוע ברכב המתלוננת ולאחר מכן משך בשערה וזרק עליה סיגריה.

פרקליטו של החשוד, עו”ד שגיא אקו, טען במהלך הדיון, שהתקיים בסוף השבוע בבית משפט השלום בחיפה, כי החשוד הגיש תלונה נגד המתלוננת וביקש לדעת, מדוע היא לא נעצרה. עוד ציין, כי החשד נגד מרשו הוא, שמשך בשערה של המתלוננת, בעוד שעל פניו של החשוד ניתן לראות את תוצאות התקיפה שעבר.

במהלך הדיון התברר, כי השניים היו חברים במשך תקופה, אבל נפרדו לא יפה ומאז הוציאו צווי הרחקה הדדיים.

עו”ד אקו, טען בדברי הסיכום שלו, כי מדובר באכיפה בררנית, כאשר החשוד נעצר, אבל חברתו לשעבר אפילו לא נחקרה, בגין התלונה שהחבר לשעבר הגיש.

לאחר שעיין בחומר החקירה, קבע השופט ראמי נאסר, כי קיימת תשתית ראייתית נגד החשוד. עם זאת קבע השופט, כי בשלב זה אין הצדקה להארכת מעצרו ושיחרר אותו למעצר בית של שלושה ימים, והפקדת ערבות בסך עשרת אלפים שקלים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר