לא יכול בלי: צעיר בן 31 מחיפה, המשיך לצרוך סמים מסוג מריחואנה וקוקאין, למרות שהיה תחת פיקוח, וידע כי יצטרך לעבור בדיקות קבועות, כדי להראות האם הוא נקי משימוש בסמים. כך התברר אתמול (שני) בבית משפט השלום בחיפה, בעת דיון להארכת מעצרו של החשוד.
מבקשת המעצר עולה, כי נגד החשוד הוצא צו פיקוח, שחייב אותו לעבור בדיקות סמים תקופתיות, וזאת על מנת שלא יישלח לכלא. פעמיים בחודש אפריל ובחודש יוני, בבדיקות שעבר, התגלה כי הוא השתמש גם בקוקאין וגם במריחואנה.
נציג המשטרה טען, כי הצעיר חשוד בהפרת צו וכי מתנהלים נגדו עוד שני תיקים בפרקליטות, הקשורים לעבירות סמים.
סניגורו של החשוד, עו”ד יאיר נדשי, טען כי אין כל הצדקה להאריך את מעצר החשוד, שהודה במעשים שמיוחסים לו. כן ציין, כי מה הטעם לעצור את החשוד בגין בדיקה חיובית מחודש אפריל, ושאל את נציג המשטרה, מה כבר יש לחקור בתיק הזה?.
השופט אחסאן חלבי קבע, כי ישנו חשד, כי החשוד עבר את העבירות המיוחסות לו, והאריך את מעצרו ב-24 שעות בלבד.
