ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נתפס על אופנוע גנוב וטען שתפס טרמפ

הוזעק מהקריות לתל אביב, כדי לייצג את הנהג הפוגע. השופטת התרשמה מטיעוניו. עו"ד רועי קרן. צילום ארכיון
Wednesday November 15, 2023

תירוץ קלוש: צעיר בן 23 מקריית ים, שנתפס לאחר מרדף, כשהיה רכוב על אופנוע גנוב, טען שלא הוא נהג וכי הוא תפס טרמפ עם רוכב האופנוע, אותו הוא אינו מכיר. המשטרה לא “קנתה” את הגרסה וביקשה להאריך את מעצרו.

החשוד נעצר ביום שלישי, לאחר שנצפה רוכב על אופנוע ביחד עם אדם אחר. השניים לא צייתו להוראה לעצור, המשיכו בנסיעה ולאחר מכן המשיכו בבריחה רגלית. החשוד נתפס ואז התברר, כי האופנוע גנוב.

בדיון להארכת מעצרו, טען סניגורו עו”ד רועי קרן, כי החשוד מכחיש, כי הוא זה שנהג באופנוע ושיתף פעולה עם חוקריו. לדבריו, הוא תפס טרמפ ולא הבין מדוע הנהג נמלט, ואז, מתוך לחץ, גם הוא החל לברוח. עוד הוסיף עו”ד קרן, כי בכל מקרה מדובר בעבירת רכוש קלה ואין עילת מעצר. העו”ד גם טען, כי מהסרטונים שהוצגו, ניתן לראות כי החשוד הוכה בידי הבלשים שעצרו אותו.

השופט צבי כוחן, קבע בהחלטתו, כי קיים חשד סביר, שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות לו. כן ציין, כי החשוד קשר בעדותו את עצמו לאופנוע ולמקום האירוע. השופט ציין, כי החשוד “מילא פיו מים”, למרות שהודה במהלך הדיון, כי קיימת בינו ובין החשוד האחר שטרם נעצר, היכרות קודמת. לאור זאת, האריך השופט את מעצרו ביומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר