כ"ז תשרי התשפ"ז, 08/10/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

ירה לעבר שני אילמים שתפסו טרמפים

נהג הרכב לא הבין את דברי האילמים חרשים, שביקשו ממנו טרמפ. הנהג נסע מהמקום מספר מטרים, עצר את הרכב וירה לעברם לפחות שלושה כדורים. צילום: אילוסטרציה, לפי ס' 27א'.
Thursday October 8, 2026

סיפור מוזר: פרקליטות מחוז חיפה, הגישה לבית משפט השלום בעיר, כתב אישום נגד תושב חיפה, בן 48, בגין ירי כלפיי שני אנשים, אילמים וכבדי שמיעה, שאותם לא הכיר,. זאת לאחר שהם לא הבינו אותו ולא הזדהו בפניו.

מכתב האישום עולה, כי הנאשם החזיק אקדח ברישיון. בתאריך 11 לספטמבר השנה, בשעה 03.00 בלילה, נהג הנאשם ברכבו הפרטי בכביש 4, בכניסה הדרומית לעיר חיפה. באותה  שעה שהו שני אנשים, אילמים וכבדי שמיעה, בתחנת אוטובוס ליד צומת “חישולי כרמל”, על מנת לעצור טרמפים.

הנאשם, אשר הבחין במתלוננים, “עצר את רכבו בסמוך אליהם וביקש מהם, כי יציגו לו תעודות מזהות. המתלוננים, לא הבינו את דברי הנאשם ולא השיבו לו. בשלב זה נסע הנאשם ברכב מתחנת האוטובוס ולאחר נסיעה של מספר מטרים, עצר את הרכב, יצא ממנו וירה לעבר המתלוננים באמצעות האקדח, לפחות שלושה כדורים, באופן שסיכן חיי אדם. בתגובה, נמלטו המתלוננים מהמקום והנאשם הזעיק למקום משטרה. במעשיו המתוארים לעיל, ירה הנאשם מנשק חם, שלא כדין, באופן שיש בירי כדי לסכן חיי אדם”, נטען בכתב האישום.

כתב האישום נגדו כולל סעיף אחד: ירי מנשק חם, שיש בו כדי לסכן חיי אדם.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר