כ"ג אלול התשפ"ה, 16/09/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

סכסוך על רקע חוב כספי בגין רכישת סמים

הנאשם דרש כסף מהמתלונן על סמים שמכר לו, כיוון שלא קיבל את מבוקשו, דקר את המתלונן. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Sunday September 14, 2025

ריב בין נרקומנים: לשכת התביעות זבולון, הגישה אתמול (ראשון) לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב נהריה, בן 33, בגין אלימות כלפיי אדם, על רקע חוב שנוצר בעקבות רכישת סמים.

מכתב האישום עולה, כי בין הנאשם לקורבן קיימת היכרות מוקדמת, לאחר שהמתלונן קנה סמים מהנאשם. בתאריך 30 לאוגוסט השנה, בשעה 06.30, פגש הנאשם עם חבר את המתלונן, ברחוב החלוץ בנהריה, ובמקום התפתח ויכוח על רקע החוב. הנאשם החל לתקוף את המתלונן והיכה אותו בראשו. אחר כך הוציא הנאשם סכין עם להב באורך 4 ס”מ וחתך את המתלונן בידו. המתלונן נמלט ובהמשך פונה לבית החולים לקבלת טיפול.

הנאשם נעצר למחרת היום, כשהוא מחזיק בכיס מכנסיו סכין. כתב האיום נגדו כולל שלושה סעיפים: פציעה כשהעבריין מזוין, החזקת סכין שלא כדין (2 עבירות) ותקיפה סתם.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments