ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

סמים מסוג “דוסה” וכסף מזומן התגלו במכונית

הסמים והכסף שתפסו השוטרים בתא המטען. צילום: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Monday June 3, 2024

ללא עבר פלילי: בית משפט השלום בקריות, האריך אתמול (ראשון) ב-24 שעות, את מעצרו של תושב קריית ים, בן 26, שברכבו נמצאו סמים מסוג “דוסה”.

במהלך פעילות נגד עבירות של סחר בסמים, עצרו השוטרים לבדיקה רכב, שעורר את חשדם. בחיפוש ברכב חשפו השוטרים בתא המטען, חומר החשוד כסם מסוכן מסוג “דוסה” בכמות מסחרית, כשהוא מחולק ומוכן להפצה. בנוסף נמצא גז קצפות וכסף מזומן, החשוד כפדיון מפעילות פלילית.

במהלך הדיון להארכת מעצר החשוד, ציין סנגורו, עו”ד יוני דדון, כי מדובר בחשוד ללא עבר פלילי. כן ציין, כי המשטרה ציינה, שמדובר בסם מסוג “דוסה”, אבל אין לה אינדיקציה לגביי הכמות שנתפסה. כן ציין, כי לגביי סם מסוג זה, אי אפשר ללמוד מהי כמות לצריכה עצמית, ומה איננה הכמות לצריכה עצמית.

השופט שלמה מיכאל ארדמן, הורה להאריך את מעצר החשוד ב-24 שעות וציין, כי לאור נסיבות המעצר והיעדר עבר פלילי, אין הצדקה להארכת מעצר ארוכה יותר.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר