צעירים ונהנים: מיד עם סיום שנת הלימודים ויציאתם של אלפי בני נוער לחופשת הקיץ, החלה עיריית קריית ביאליק, באמצעות מחלקת הנוער, להפעיל אירועים ופעילויות לשעות הפנאי. בין השאר התקיים יריד תעסוקה בשיתוף הקריון, במהלכו הגיעו מאות בני נוער לרחבת המדרחוב בקריון, השאירו את פרטיהם לגביי המשרות המוצעות שעניינו אותם, לאחר שעשרות עסקים מקומיים מאיזור הקריות, הציעו משרות המותאמות לבני הנוער. תנועת הנוער העובד והלומד השתתפה ביריד וחילקה חומרי הסברה, אודות זכויות העבודה לנוער. די ג’יי הנעים את האווירה ועמדת צילום המגנטים, שימשה את המשתתפים בכדי להנציח את יריד התעסוקה.
אירוע רב משתתפים נוסף, התקיים במרכז הנופש והספורט בקאנטרי אפק. מסיבת בריכה פתחה באופן רשמי את אירועי הקיץ לנוער בקריית ביאליק. המסיבה נערכה בקונספט של שנות ה-80 וכללה שחייה לילית, דוכני מזון ושתייה, ודי ג’יי שהקפיץ את המשתתפים. שיאו של האירוע כלל את הופעתו של האמן Е – Z (איזי) אשר נבחר על ידי בני הנוער בסקר, שהופץ להם בעוד מועד.
ראש העיר, אלי דוקורסקי: “לאחר שנתיים מאתגרות של קורונה, שמחתי לראות את בני הנוער, שלקחו חלק באירועי הקיץ ונהנו יחד עם חבריהם. במהלך הקיץ מחכות לבני הנוער בעיר פעולות רבות, וביניהן יציאות מסובסדות ללונה פארק והסופר לנד, מופע סטנד אפ של הבדרן חן מזרחי, וכיתות אמן וסדנאות לצד המרחבים הפתוחים”.

מסיבת הבריכה שנערכה לפתיחת אירועי הקיץ. צילום: גיא רותם
