י"ד חשון התשפ"ז, 25/10/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

שבר בקבוק על ראש אישה לעיניי בנה

בעקבות ויכוח על רקע לא ברור, ניפץ הנאשם בקבוק על ראשה של המתלוננת, שלח אותה לביה"ח ועכשיו הוא עומד לדין. צילום ארכיון: דוברות משטרת ישראל..
Sunday October 25, 2026

טירוף מוחלט: לשכת התביעות חיפה, הגישה לבית משפט השלום בעיר, כתב אישום נגד תושב עכו, בן 44, בגין תקיפת אישה בחיפה, באמצעות בקבוק. התלונה הוגשה בעקבות ויכוח, שפרץ בין הנאשם לבין בן זוגה לשעבר של המתלוננת, זאת כאשר בנה בן ה-10 של המתלוננת, צפה במקרה והתקשר למשטרה.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 11 לאוקטובר השנה, בשעה 23.40, ליד ביתה של המתלוננת, ברחוב החלוץ בחיפה, פרץ ויכוח בין הנאשם לבין בן זוגה לשעבר של המתלוננת, על רקע לא ברור. בנסיבות אלו ידה הנאשם אבנים לעבר בן זוגה לשעבר של המתלוננת, ובמקביל שלף חפץ חד בידו. המתלוננת, שנכחה גם היא במקום יחד עם אחיו של בן זוגה לשעבר, סטרה לנאשם בפניו והוא הסתלק מהמקום.

רבע שעה לאחר מכן עמדו בן הזוג לשעבר של המתלוננת ואחיו, ושוחחו ברחוב. המתלוננת הגיעה לעברם והזמינה אותם לעלות לביתה. “בשלב זה, הגיח לפתע הנאשם, שאחז בידו בקבוק מזכוכית, רץ לעברם של המתלוננת, בן הזוג לשעבר ואחיו, הניף את הבקבוק ופגע באמצעותו בעוצמה בראשה של המתלוננת. בעקבות כך, הוטחה המתלוננת ארצה ואיבדה את הכרתה. יצוין, כי בנה של המתלוננת, בן ה-10, צפה במתרחש דרך חלון הבית והזעיק את המשטרה”.

עוברי אורח שהיו באיזור ניגשו להגיש עזרה לאישה, ששכבה מחוסרת הכרה. בשלב זה ניגש הנאשם בשנית לעברה של המתלוננת והטיח בה בחוזקה חפץ, שטיבו אינו ידוע לתביעה.

בעקבות התקיפה פונתה המתלוננת לבית החולים רמב”ם עם חבלות בראש. כתב האישום נגדו כולל 3 סעיפים: פציעה כשהעבריין מזוין, תקיפה הגורמת לחבלה של ממש והתנהגות פרועה במקום ציבורי.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר