ד' טבת התשפ"ו, 24/12/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

שפכה מים רותחים על החברה של הגרוש שלה

הגרושה הוציאה את העצבים שלה, על בת זוגו של בעלה לשעבר, השליכה לעברה .סיר רותח וקופסאות שימורים שפגעו בראשה. צילום: אתר הידברות, לפי ס' 27א'.
Wednesday December 24, 2025

אלימות קשה: לשכת התביעות זבולון, הגישה כתב אישום נגד תושבת קריית ים, בת 43, בגין תקיפת חברתו לחיים של הגרוש שלה.

מכתב האישום עולה, כי הגרוש ובת זוגו הנוכחית, התגוררו ברחוב יוספטל בקריית ים. בתאריך 27 לנובמבר 2024, בשעת צהרים, הגיעה הנאשמת לביתו של הגרוש, נכנסה פנימה ללא רשות ותקפה את בת זוגו של הגרוש שלה, השליכה לעברה סיר רותח שהיה במטבח, אשר פגע ברגלה של המתלוננת. הנאשמת לא נרגעה והשליכה לעבר המתלוננת, קופסאות שימורים אשר פגעו בראשה. באותו מעמד איימה הנאשמת על בת הזוג ואמרה לה, תוך שהיא אוחזת בסכין, “אני אהרוג אותך”.

בת הזוג של הגרוש נחבלה עקב התקיפה עליה. כתב האישום נגד הנאשמת כולל שלושה סעיפים: פציעה, תקיפה הגורמת לחבלה של ממש, והסגת גבול פלילית.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments