התנחלה דרך קבע: תושב קריית אתא, בן 53, הגיש אתמול (ראשון) לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד אישה, בת 53, שמתגוררת בדירתו, מכה אותו ומסרבת לעזוב.
מהבקשה עולה, כי לפני כשנתיים הסכים המתלונן להכניס מתוך רחמים את האישה לתוך דירתו, ברחוב אהרון בן יוסף בקרית אתא. המתלונן ציין בבקשה מספר פעמים, כי האישה לא הייתה באף שלב בת זוגו ולא התקיימו ביניהם יחסי אישות. לטענת המתלונן: “המשיבה מטרידה אותי, והכתה אותי עם מקל לאחרונה. הכנסתי אותה לביתי מתוך רחמים ואין לי איתה יחסי מין ולא היו בעבר. היא גרה איתי יותר משנתיים כדיירת ולא כבת זוג. היא לא משלמת הוצאות בשום דרך .עכשיו היא לא רוצה לעזוב את הבית”.
לדברי המתלונן, המשיבה אינה צפויה ולוקחת כדורים ללא הכרה וללא מרשם רופא. עוד ציין, כי בבוקר, כשהוא יוצא לעבודה, המשיבה מתחילה לצרוח והשכנים מתלוננים על התנהגותה. לדבריו, האישה גם מגיעה למקום עבודתו ומטרידה אותו.
המתלונן ביקש מבית המשפט, שיוציא צו הרחקה נגד המשיבה. טרם נקבע מועד לדיון במעמד שני הצדדים.
