כבוד אחרון: מסדר ענק של מאות אנשים, יקבל היום את ארונו של רס”ל אריאל לובלינר ז”ל מקריית ביאליק, שנהרג בשבת מאש כוחותינו בחאן יונס. הלוויה תתקיים היום (יום שני), בשעה 18:00, בבית העלמין צור שלום בקריית ביאליק, הסמוך לביתו בשכונת “נאות אפק”, אליו הגיע להתגורר רק לפני 3 שנים. תושבי העיר, תלמידי בתי ספר ותנועות נוער, מתכוונים להגיע עם דגלי ישראל בשעה 17:15, לביתו של לובלינר ז”ל, ברחוב אהוד מנור 19 בקריית ביאליק, משם יעשה את דרכו האחרונה, מרחק הליכה קצר לבית העלמין.
לובלינר ז”ל (34), עלה לארץ מברזיל לפני 10 שנים. עם עלייתו לארץ, התגורר בקיבוץ נען, שם למד עברית באולפן. בקיבוץ הכיר את רעייתו ברברה, עולה חדשה מספרד והשניים נישאו לפני 7 שנים. לשניים נולד בנם הקטן ליאור, בן ה-9 חודשים, שהיה אמור להתחיל היום ללמוד במעון.
רס”ל אריאל לובלינר, השתתף במספר סבבי מילואים, ואת סיום סבב המילואים הנוכחי, אליו התייצב בחודש יוני, היה אמור לסיים בדיוק היום. הוא ורעייתו ברברה, תיכננו לטוס לחופשה בברזיל, אצל משפחתו המתגוררת שם, אך התוכניות השתנו. אריאל ז”ל עבד בתחום ההייטק והיה אדם אכפתי ואוהב המדינה. היום הוא יזכה ללוויה צבאית עם חיילים מיחידתו, שיגיעו במיוחד מעזה. ראש העיר, אלי דוקורסקי, יישא דברים בשם תושבי העיר, המשתתפים בצער המשפחה. יהי זכרו ברוך.

