ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושבת מוצקין: אני חוששת לחיי מהחבר לשעבר

הפיוזים כנראה נשרפו לבעל, שתקף את אישתו ובתו הקטינה וגרם לנזק. בית משפט השלום בקריות, התייחס לאלימות שהפגין. צילום: יוסי גרובר.
Monday June 13, 2022

קשר אלים: תושבת קריית מוצקין, בת 27, הגישה אתמול (שני), לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת, על האקס לשעבר, שלטענתה מאיים עליה.

מהבקשה עולה תמונה קשה, על מה שעובר על אותה צעירה ועל בנה. לטענתה, בן הזוג לשעבר כבר איים עליה בעבר עם סכין וניסה לשרוף את רכבה, בעת שהיא ובנה היו בתוכו. בנוסף, הגבר שבר דברים בבית ונהג באלימות פיזית ומילולית. לאחר הפסקת הקשר, כך טוענת האישה, ההטרדות רק גברו. לדבריה: “הוא התפרץ אליי הביתה ולקח את המפתח. אני חוששת לחיי בני ולחיי בפרט. הוא מאוד מסוכן ולכן אני רוצה להימנע מכל קשר עימו. הוא מטריד אותי גם בהודעות ובטלפונים”.

לטענת האישה, למרות הפרידה, האקס מנסה לנהל את חייה: “הוא לא מקבל את הפרידה בינינו וחושב שאני רכוש שלו. הוא אינו מסכים שאדבר עם אף גבר אחר מלבדו”.

לדבריה, היא הגישה תלונה במשטרה וכעת ביקשה גם את עזרת בית המשפט. טרם נקבע מועד לדיון בבקשה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר