שתה והתפרע: לשכת התביעות זבולון, הגישה לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב קריית ים, בן 37, בגין אלימות ואיומים כלפיי בת זוגו בנפרד, זאת לאחר ששתה משקאות אלכוהוליים.
מכתב האישום עולה, כי הנאשם והמתלוננת היו בני זוג ולהם שני ילדים משותפים. בנוסף, יש למתלוננת שתי ילדות קטינות מנישואים קודמים.
בחודש ספטמבר השנה בני הזוג היו פרודים והאישה עברה להתגורר עם הילדים, בדירה בקריית חיים. בתאריך 26 לספטמבר השנה, בשעה 20.00, הגיע הנאשם לדירתה של המתלוננת וביקש להיכנס, תוך שהוא דופק על הדלת. האישה סירבה להכניס אותו לביתה, מאחר ושתה משקאות אלכוהוליים. הנאשם לא ויתר, ניגש לחלון הבית, שבר אותו תוך גרימת נזק של 600 שקלים וניכנס לתוך הדירה. הוא החל לאיים על המתלוננת באומרו: “בת שרמוטה, את תזכרי את היום הזה, אני אפוצץ את הכול”. המתלוננת ניסתה להתקשר למשטרה, אך הנאשם תפס אותה בידיים ולקח את מכשיר הפלאפון, כל זאת לעיניי הילדים הקטינים אשר בכו וצעקו. המתלוננת ביקשה מאחת הבנות להתקשר למשטרה, אך הנאשם לקח את הטלפון של הילדה ושבר אותו תוך גרימת נזק.
כאשר הגיעו שוטרים לעצור אותו, המשיך הנאשם לאיים על המתלוננת, תוך שהוא רומז לה על העתיד לבוא.
כתב האישום נגדו כולל 4 סעיפים: היזק לרכוש במזיד, תקיפה סתם של בן זוג, איומים והתפרצות למגורים לבצע עבירה.
