עבירה כפולה: בית משפט השלום בקריות, האריך אתמול (שני) ביומיים, את מעצרו של תושב קריית ים, שנעצר בגין תקיפת בת זוגו ובגין אחזקת סכין שלא כדין.
המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של החזקת סכין שלא כדין, תקיפת סתם של בת הזוג, איומים והיזק לרכוש במזיד, תוך שביקשה להאריך את מעצרו ב-5 ימים נוספים.
בעת הדיון בבית המשפט, טען סנגורו של החשוד, עו”ד אברהם סופר, מהסנגוריה הציבורית, כי מדובר באדם ללא עבר פלילי ובאירוע בודד. כן ציין, כי מדובר באירוע, שבו נכחו רק החשוד ובת זוגו, ולכן קשה לבסס חשד סביר כלשהו.
השופט יוסי טורס, סגן נשיאת בית משפט השלום בקריות, קבע, כי קיים חשד סביר לכך, שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו וכי גם קיימת עילת מעצר, מסוכנות, למרות העדר העבר הפלילי. לאור זאת דחה השופט את בקשת הסנגור, לשחרר את החשוד למעצר בית, בבית אימו, והאריך את מעצרו ביומיים.