כ' אלול התשפ"ה, 13/09/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תקפה את בן זוגה ושוטרת שבאה לעצור אותה

תקפה את בן הזוג ואת השוטרת, שהגיעה לאירוע. צילום: רשתות חברתיות, לפי ס' 27א'.
Thursday September 11, 2025

יצאה בזול: בית משפט השלום בחיפה, שיחרר בסוף השבוע למעצר בית מלא, את תושבת נשר, בת 33, שנעצרה בחשד, כי תקפה את בן זוגה וכן שוטרת שבאה לעצור אותה. החשודה טענה בבית המשפט, שהשוטרת היא זו שתקפה אותה וכי יש לה תינוקת בת פחות משנה בבית.

המשטרה ייחסה לחשודה על פי החוק, עבירות של תקיפה סתם של בן זוג, ותקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו, וביקשה להאריך את מעצרה ב-5 ימים נוספים.

בדיון בבית המשפט, ביקש עו”ד יאיר נדשי, שייצג את החשודה מטעם הסניגוריה הציבורית, לשחרר את החשודה בתנאים מגבילים.

החשודה טענה בדיון: “יש לי תינוקת מתחת לגיל שנה עם חום. הוציאו אותי עם פיג’מה מהבית. השוטרת תקפה אותי”.

השופט בוריס שרמן, קבע בהחלטתו, כי קיים חשד סביר, שהחשודה עברה את העבירות המיוחסות לה, אך בשל עברה הנקי, ניתן לשחררה בתנאים מגבילים. השופט קבע, כי החשודה תשהה במעצר בית מלא במשך 4 ימים, מחוץ לעיר נשר.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments