כ"ה אייר התשפ"ו, 12/05/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

גל בן גרא מונה למנהל אדמיניסטרטיבי ביוליוס בורגר

המוטו של גל בן גרא, הוא הנגשת שירות מקצועי בגובה העיניים. גל מביא עימו לתפקיד רקורד מקצועי רב. צילום: דוברות כללית.
Monday May 11, 2026

גל בן גרא (43), מונה למנהל האדמיניסטרטיבי החדש של מרפאת כללית יוליוס בורגר. בן גרא, תושב נופית, נשוי ואב לשלושה, מביא עימו לתפקיד ניסיון רב שנים בניהול מרפאות ובשירות לקוחות בתוך מערכת הבריאות של כללית, במחוז חיפה וגליל מערבי.

בן גרא הוא בעל תואר ראשון בחינוך גופני, עם התמחות בחינוך מיוחד ממכללת וינגייט. את דרכו המקצועית בכללית החל בשנת 2014, במסגרת מסלול עתודה ניהולית. לאחר שנה וחצי של עבודה במרפאת הרב קוק בחיפה, מונה בשנת 2016 למנהל מרפאת רסקו במנהלת קריות, תפקיד בו כיהן בהצלחה במשך כעשור, עד למעברו הנוכחי למרפאת יוליוס בורגר.

הבחירה להשתלב במערכת הבריאות, נולדה מתוך חוויה אישית שעבר בשנת 2013, כמטופל בבית החולים כרמל. במהלך שהותו, נחשף מקרוב לעבודת הצוותים ולמחויבותם הגבוהה למטופלים, והחליט לשלב בין יכולות הניהול שצבר לבין הרצון לסייע לאנשים.

במסגרת תפקידו, שם בן גרא דגש מיוחד על עבודת הצוות המנהל ועובדי המשרד, המהווים עבור המטופלים את נקודת המפגש הראשונה עם הארגון. “עובדי המשרד הם הקו הראשון. הם אלו שפוגשים את המטופל בכניסה, בטלפון ובקבלה, הם יוצרים את הרושם הראשוני והמשמעותי ביותר”, מסביר בן גרא. “שירות אדמיניסטרטיבי מקצועי ואנושי, הוא חלק בלתי נפרד מחוויית המטופל. גם כשמטופל מגיע מתוך קושי או חוסר וודאות, המענה הראשוני שהוא מקבל, יכול לעשות הבדל גדול בתחושה שלו”.

לדבריו, המטרה הניצבת לנגד עיניו היא, הנגשת שירות איכותי בגובה העיניים.  “אנחנו פועלים בארגון רפואי והמטרה שלנו כצוות ניהולי היא, לאפשר למטופלים לקבל את השירות הטוב ביותר. אני מאמין, שניהול בגובה העיניים, שמכבד גם את העובדים וגם את המטופלים, מאפשר ליצור סביבת עבודה טובה יותר וחוויית מטופל מיטבית. זו תפיסת הניהול שמנחה אותי בכל יום במרפאה”, מסכם גל.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments